Intranet Nolimit

Track&Trace

Știri

Știri

Home Delivery şi Power Services sunt servicii noi oferite de compania noastră. Realizăm livrări B2C Home Delivery în branşa mobilieră cât şi management, montaj şi service-ul mijlocelor fixe electrice pe teritoriul Poloniei. Service-ul de distribuire în domeniul prezentului sertviciu este realizat în modul Same Day şi Next Day, fiecare dintre clienții noștri are posibilitatea de a specifica parametrul datei de livrare în mod individual, iar majoritatea a coletelor livrate clienților sunt suplimentar vizate în legătură cu specificul proiectelor.

Realizarea completă a serviciilor a fost...

Având în vedere cererile în creștere ale clienților noștri, din iunie 2015, în colaborare cu SDI Polonia intenționăm să mărim capacitățile operaționale aleSorter PTULuxtorpefda al nostru în Pruszkow. Datorită modificărilor planificate, în sezonul următor, vom fi în măsură să realizăm, în același timp servicii de completare 280 de comenzi cu o eficeinţă de 8 000 de bucăţi de mărfuri pe oră.

Modificarea productivității muncii va fi posibilă datorită noilor algoritmi în sistemul de comandă a muncii, care implică punerea în aplicare a soluțiilor care permit inducerea mărfurilor pe tava goală de...

Suntem partenerul festivalului de vară partener, care, ca în fiecare an, are loc în inima Varșoviei - în curtea Palatului Regal - Muzeu. Acest an este o ediție jubiliară, cea de a XXV-a, a bine cunoscutului și plăcutului eveniment al locuitorilor Varşoviei. Invitatul de onoare din acest an al GRĂDINILOR MUZICALE este Marele Ducat al Luxemburgului, care pe data de 1 iulie, 2015, preia Președinția Uniunii Europene. "Grădinile înfloritoare" din Varșovia, este un festival de muzică care se desfăşoară în fiecare an. 
 
Sunt prezentate opere celebre și balete, musicaluri...

Polityka prywatności