Intranet Nolimit

Track&Trace

De ce No Limit

De ce No Limit

Formăm o echipă bună, care, datorită angajamentului și experienței realizează  în mod eficient sarcinile stabilite de către Clienții noștri. Noi credem că în cadrul unei acțiuni întotdeauna cei mai importanţi sunt oamenii, și datorită competenței și fiabilităţii lor, proiectele sunt puse în aplicare bine și la timp. Acesta este motivul pentru care selectăm cu grijă membrii echipei noastre, şi, de asemenea, planificăm munca lor, astfel încât aceştia să fie motivați și să posede cunoștințe necesare și abilități excelente.

Printre noi există mulți oameni care se interesează cu diferite lucruri: sport, muzică, culinar, grădinărit ... Noi credem că fericirea o aduce nu numai succesul profesional, dar, de asemenea, și, probabil, mai presus de toate, posibilitatea de realizare a hobby-urilor în viață. Maxima noastră este "Nu conteaza ce faci, cel mai important este să realizezi acest lucru cu pasiune." Ne străduim ca acest principiu, de asemenea, să funcţioneze în munca noastră de zi cu zi.CZYTAJ WIĘCEJ »

Luptând pentru a atinge cel mai înalt nivel de servicii pentru Clienții noștri, punem în aplicare procese complexe prin utilizarea celor mai recente tehnologii. Flota de transport modernă, automatizarea operațiunilor de depozitare și suportul informatic fac posibilă deservirea în mod continuu a mii de comenzi. În timpul funcționării de zi cu zi mult timp dedicăm pentru modernizarea afacerii noastre,  pentru ca serviciile oferite de noi să fie competitive și realizate cu cea mai înaltă calitate.

Scopul nostru este o cât mai bună automatizare a muncii în depozite

În 2013, am lansat funcţionarea Sorter-ului PTU  (Push Tray Unit), care este veriga principală în procesul de sortare a comenzilor în centrul nostru de logistică. Implementăm soluţii IT avansate în transport, care oferă un proces ordonat de management al transportului de mărfuri. Datorită programelor şi a dispozitivelor moderne  optimizăm rutele, supraveghem siguranța mărfurilor transportate, precum și furnizăm clienților informații despre stările comenzilor în timp real.CZYTAJ WIĘCEJ »

Aventura noastră a început la începutul transformării sistemului logistic în Polonia în 1990. La început am oferit servicii în domeniul transportului și expediţiei, dar după câțiva ani, am construit primul depozit şi am extins activităţile noastre de logistică de depozitare. Datorită colaborării timp de mulți ani cu companii cu standarde ridicate de operare, cum ar fi P & G, Reebok, ING Bank, ne-am dezvoltat competenţa de creare a soluţiilor dedicate.

 

 

Polityka prywatności