Intranet Nolimit

Track&Trace

Expansiunea Luxtorpedy

Expansiunea Luxtorpedy

Având în vedere cererile în creștere ale clienților noștri, din iunie 2015, în colaborare cu SDI Polonia intenționăm să mărim capacitățile operaționale aleSorter PTULuxtorpefda al nostru în Pruszkow. Datorită modificărilor planificate, în sezonul următor, vom fi în măsură să realizăm, în același timp servicii de completare 280 de comenzi cu o eficeinţă de 8 000 de bucăţi de mărfuri pe oră.

Modificarea productivității muncii va fi posibilă datorită noilor algoritmi în sistemul de comandă a muncii, care implică punerea în aplicare a soluțiilor care permit inducerea mărfurilor pe tava goală de retur în a doua poziție de inducție. Datorită aplicării acestei tehnologii, obţinem oportunitatea de a lucra cu doi clienţi diferiţi în acelaşi timp. Concomitent cu lucrările de sistem vor fi va fi implementat proiectul de modificare a posturilor de ambalare şi de recepţionare a cutiilor ambalate.

Toate aceste modificări sunt concepute pentru a spori eficiența operațională No Limit, menținând în același timp înalta calitate și flexibilitate a serviciilor oferite.