Intranet Nolimit

Track&Trace

Distribuţia mărfurilor

Distribuţia mărfurilor

Oferim serviciul de livrare garantată a coletului la termen pe teritoriul Poloniei şi în anumite zone ale Europei.  Datorită rețelei noastre de distribuție, peste 98% din colete sunt realizate dimineaţa, ceea ce corespunde aşteptărilor Clienţilor noştri.

Ne desfăşurăm activitatea pe piața transporturilor din  anul 1990. În tot acest timp am dezvoltat o rețea de distribuție eficientă. Toate comenzile se efectuează sub supravegherea unui sistem de planificare modern, cu optimizarea completă a rutelor și timpul de călători,  potrivind tipul și dimensiunea mijlocului de transport la cerințele Clientului.

Suntem specializaţi în deservirea Clienţilor din branşa de confecţii, articole sportive, produse cosmetice și POS. Au  încredere în noi o mulţime de companii ale căror produse sunt cunoscute în întreaga lume.

Service-ul nostru extins se poate ocupa în mod cuprinzător de  livrările către centrele comerciale şi livrările B2B, B2C & Home Delivery.

Oferim servicii de transport cu o flotă special echipată pentru transportul de textile și alte mărfuri sensibile, și o monitorizare continuă a realizării comenzii  (Track & Trace). Depozitele noastre de reîncărcare sunt situate în Varșovia, Poznan, Wroclaw și Sosnowiec.

Oferim Clienţilor şi Partenerilor noştri soluţii dedicate, proiectăm și analizăm procesele de distribuție în conformitate cu cerințele dintro anumită branşă.