Intranet Nolimit

Track&Trace

Logistica de contract

Logistica de contract

Oferim servicii complete de logistică în cadrul logisticii de contract pentru companiile care doresc să se concentreze pe deplin asupra activităților lor de afaceri de bază, încredințând conducerea proceselor logistice în mâini sigure și de încredere ale unui partener extern.

Deservim comenzile "cusute pe măsură" care necesită o abordare individuală a procesului logistic. Suntem specializaţi în produse foarte procesate și mișcare rapidă, de mare complexitate și diversitate a sortimentelor. În toate proiectele noastre folosim instrumente IT moderne.

Activitățile noastre în logistică contractuală sunt bazate pe mulți ani de acorduri de parteneriat, acoperind întreaga gamă de cooperare în domeniul: transportului de mărfuri; operațiunilor de descărcare; depozitare; ambalare; pregătirea de mărfuri destinate distribuției în continuare; deservirea rambursărilor; serviciilor cu valoare adăugată

 

Sistemele moderne de sortare ne permit să construim  flexibilitate şi să gestionăm producţia de comenzi într-o manieră optimizată.
Avem grijă de parametri înalţi de calitate și asigurăm siguranța de afaceri Partenerilor noştri.
Avem o vastă experiență în realizarea diferitelor implementări. Sistemele noastre se integrează direct cu sistemele Clienţilor sau lucrăm pe propriile lor platforme de schimb de date. În decurs de peste 20 de ani ne-am câştigat experienţa lucrând pentru companii din branşa de confecţii şi încălţăminte, produselor cosmetice, electronică, alimentară, auto sau de construcții.