Intranet Nolimit

Track&Trace

Servicii de depozitare

Servicii de depozitare

Prin utilizarea tehnologiilor moderne și a unei echipe cu experienţă obţinem o mare posibilitate de menţinere a termenelor şi de realizare cu exactitate a comenzilor.

Complexele noastre de depozitare  moderne construite în standardul de clasă A, cu o suprafaţă utilă destinată pentru diferite operaţiuni și munca de birou de peste 94 000 m2, sunt situate în Varșovia (Targówek) - suprafaţă de 10 000 m2 (inclusiv 2 800 m2 de tip mezanin); Pruszkow - suprafaţă de 45 250 m2 (inclusiv 26 650 m2 de tip mezanin); Poznan - suprafaţă de 31 000m2, Sosnowiec – suprafaţă 5 600 m2 si Wroclaw – suprafaţă 2 200 m2.

Oferim servicii de cross-docking în depozitele noastre din Varșovia, Poznan, Wroclaw și Sosnowiec.

Deservim cei mai exigenţi Clienţi din diverse branşe, inclusiv îmbrăcăminte și încălțăminte; telecomunicații; Automotive; electronice; industriale; produse sportive; comercializarea de produse POS

Clienţii noştri, indiferent de branşă și dimensiune, sunt supuse constant Oficiului de Deservire a Clientului și sarcinile de depozitare sunt efectuate de echipe permanente și dedicate de specialiști. În depozitele noastre logistice cu precizie şi acurateţe deservim mărfuri, indiferent de mărimea lor, atât microprocesoare de mici dimensiuni cât și dispozitive cu înălţime de câţiva metri.