Intranet Nolimit

Track&Trace

Logistica rambursărilor

Logistica rambursărilor

Am dezvoltat proceduri interne pentru gestionarea corectă a proceselor în domeniul logisticii de returnare, de asemenea, în colaborare cu magazinele de vânzare cu amănuntul.

Oferim contabilitate, consolidare, depozitare și rafinarea produselor, care nu au fost vândute în rețeaua de comerț. În ultimul an, în depozitele noastre, am procesat mai mult de 1 000 000 debucăţi de mărfuri returnate de  către Clienţii noştri. Cunoaştem foarte bine specificul de servicii legate de operațiunile de returnare și suntem bucuroşi să ajutăm orice companie în soluţionarea acestui proces greoi.

În cadrul operaţiunilor de returnare oferim o gamă de servicii, cum ar fi: recepţionarea mărfii returnate din magazin; controlul cantitativ al returnărilor; controlul calitativ al returnărilor; consolidarea returnărilor în funcţie de index sau categorie de produse; reambalarea mărfurilor returnate; marcarea mărfurilor cu o  nouă etichetă; restaurarea valorii comerciale a produsului; stocarea mărfurilor returnate; transportul la Client

Toate serviciile de mai sus sunt realizate în mod cu amănuntul până la nivbelul unei bucăţi de marfă.

Executarea acestor operațiuni permite Clienților noștri să re-expedieze bunurile returnate anterior.

Mulţi dintre Clienţii noştri ne încredinţează supravegherea procesului de deservire a returnării mărfurilor lor, rămânând în același timp la conducerea propriului depozit central. În acest caz, subiectul de outsourcing este un serviciu specific și nu întregul proces de logistică a companiei.