Intranet Nolimit

Track&Trace

Servicii complete

Servicii complete

Oferim servicii de depozitare complete, care includ o serie de operațiuni legate de comerțul cu mărfuri și distribuirea ulterioară.

OPERAŢIUNI DE ÎNCĂRCARE
Acceptarea livrărilor, operațiunile de încărcare, cross-docking - sunt exemple de activități de încărcare care sunt realizate în mod constant pentru Clienţii noştri. Indiferent de complexitate, putem sprijini orice companie într-o diversiune rapidă și eficientă a consumabilelor dintr-un loc în altul.

DEPOZITARE
Depozitele No Limit, sunt construite în clasa A și oferă Partenerilor noștri depozitarea în siguranță a mărfurilor lor. Obiectul nostru principal în Pruszkow, cu o suprafaţă utilă totala de 30 000 m2, este una dintre clădirile cele mai moderne de acest gen din Polonia.  
În cadrul operaţiunilor de depozitare, oferin depozitare de mărfuri cu  acces  cu amănuntul și în mod tradițional în unități de paleţi şi cutii cu rafturi înalte de stocare, toate folosind o infrastructură modernă și sistemul WMS care permit gestionarea locului de depozitare în cel mai optimizat mod.

În depozitele noastre depozităm aproape 60 000 diferite poziţii de asortiment.

CONFECŢIONARE
Completarea de mărfuri cu amănuntul este o parte a logisticii de depozitare, în care No Limit se specializează de ani de zile. realizarea şi ambalarea comenzilor Clienților noștri, este atât pentru ei cât și pentru noi esențială, care necesită  înaltă calitate și mare de flexibilitate voluminoasă.

În 2013 am primit în centrul nostru logistic din Pruszkow mai mult de 17 de milioane de bucăți de mărfuri, și ne așteptăm că  această cifră va crește  în următorii ani . Printre alte motive, anul trecut, am lansat Sorter Push Tray Unit, care a crescut și mai mult capacitatea noastră de zi cu zi de deservire a comenzilor pentru Clienții noștri.

O gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi etichetarea, dimensionarea și restabilirea valorii comerciale a produselor o realizăm, de asemenea, cu ocazia confecţionării de mărfuri, dar nu numai.

PREGĂTIREA MĂRFURILOR PENTRU DISTRIBUIREA ÎN CONTINUARE
Marcajul corespunzător, trimiterea și transferul coletelor pentru distribuirea ulterioară este ultimul element al Logisticii în depozit.

Livrările la ușa Clientului, în orice loc în Polonia - le putem realiza cu propriul nostru transport, dar, de asemenea, colaborăm în mod constant cu companiile de curierat. Suntem integraţi cu principalele companii de distribuţie din Polonia.