Intranet Nolimit

Track&Trace

Flota No Limit

Flota No Limit

Scopul nostru este de a oferi soluții complete de logistică adaptate nevoilor clienților menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate și siguranță într-un mod optim din punct de vedere economic, menținând grija pentru Angajat și de protecție a mediului.

Datorită specializării optimizăm costurile și atingem o înaltă calitate.

Flota No Limit este formată din camioane Mercedes Actros, remorci și semi-remorci de tip furgonetă (box). Suntem specializaţi în transportul rutier în Polonia şi Europa de Vest. Flota noastră este utilizată în mod eficient pentru transportul liniar în cadrul serviciilor furnizate de către Departamentul de Distribuție. Ne bucurăm de a lucra, de asemenea, cu Clienții care doresc să optimizeze timpul și costul de transport, pe baza unor planuri bine stabilite de transport.

Principalele țări în care realizăm serviciile de transport: Germania, Benelux, Italia. Vă garantăm fiabilitatea, siguranța, costuri de operare scăzute, protecția mediului, cele mai bune condiții de muncă pentru șoferi.

Posedăm camioane Mercedes Actros Euro5 și Euro6, vârsta medie de nu mai mult de 2 ani, remorci Kassboehrer și Schmitz. Flota No Limit este cuprinsă în programul celei mai bune deserviri de service.

Angajăm şoferi cu experienţă, motivați. Grija cu privire la angajat în cadrul companiei noastre este superioară, astfel încât reducem la minimum rotaţia personalului. Conducătorii auto iau parte la formarea periodică în domeniul tehnicilor de conducere. Beneficiile comune, realizate de noi şi Clienții noștri, sunt siguranța și calitatea serviciilor.

Software-ul avansat și utilajele moderne asigură un proces ordonat de realizare a comenzii de transport.

Soluţiile IT ne permit: optimizarea rutelor, monitorizarea securităţii încărcăturii, oferă clientului informații despre starea în timp real, analizarea  împreună cu şoferii a parametrilor de circulaţie îmbunătățirea în mod constant a abilităților lor. Conducerea economică ne permite economisirea costurilor și protecţia mediului înconjurător.

Ca parte a expertizei noastre în beneficiul reciproc lucrăm cu subcontractanți de încredere oferindu-le tarife avantajoase în schimbul adaptării la standardele No Limit și calitatea serviciilor și oferindu-le soluții inovatoare pentru managementul transportului.